Welkom bij The Lens Tailor, jouw toegewijde partner in alles wat met contactlenzen te maken heeft. Mijn naam is Sieglinde, en ik ben de trotse beheerder van The Lens Tailor. Met mijn passie voor oogzorg en jarenlange ervaring in de optiekbranche streef ik ernaar om jou en jouw klanten de best mogelijke lenservaring te bieden.


Onze Vier Pijlers

Bij The Lens Tailor draait alles om maatwerk, kwaliteit en uitstekende service. Onze vier pijlers vormen de kern van onze missie, en we zijn er trots op om jou te ondersteunen op de volgende gebieden:


Ready to Wear

Ontdek ons uitgebreide assortiment dag- en maandlenzen, perfect voor direct gebruik. De grootste van onze pijlers, gericht op het leveren van standaard lenzen met snelheid en gemak.


Tailor Made

Voor hen die streven naar perfectie bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Vul ons invulformulier in of neem contact op met onze Tailor Made afdeling voor lenzen die precies aan jouw wensen voldoen.


Solutions

Onderhoud is essentieel. Ontdek onze hoogwaardige onderhoudsproducten en accessoires. Voor 95% werken we samen met Oté om ervoor te zorgen dat jouw lenzen in topconditie blijven.


Training & Advies

Vergroot je kennis en vaardigheden met onze trainingen. Of je nu een professional bent die lensaanpassingen wil verbeteren of een individuele drager die persoonlijk advies nodig heeft, wij staan voor je klaar.

Bij The Lens Tailor is het niet alleen ons werk; het is onze passie om te zorgen dat elke klant de helderste blik op de wereld heeft. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van contactlenzen en oogzorg.